Ce este Masajul Anticelulitic?

Tratamentul prin masaj anticelulitic este o metodă foarte eficientă de diminuare si eliminare a celulitei, rezultatul fiind rapid si vizibil. Este una din cele mai bune soluții de a scapa de celulită, fiind efectuat local, in zonele afectate.

Masajul anticelulitic este un masaj profund, foarte puternic și foarte eficient în remodelarea țesutului adipos, netezind zonele afectate de celulită.

credit online urgent

Ședințele de masaj anticelulitic combinate cu un stil alimentar corect si echilibrat duc la eliminarea toxinelor din țesuturi redând pielii elasticitatea. Acesta acționează implicit și asupra musculaturii, articulațiilor și ligamentelor. Pentru a fi ținută sub control, celulita trebuie sa fie in primul rând inteleasă, in raport cu cauzele apariției sale. Cauzele  apariției  celulitei nu sunt perfect cunoscute. Când  se vorbește despre celulită și cauzele ei, se poate vorbi despre probleme hormonale, probleme ale țesuturilor conjunctive, procese inflamatorii, comportament alimentar dezordonat. De aceea trebuie facută o diferentă foarte clară între celulita care este o afecțiune inflamatorie și care trebuie abordată din perspectiva medicală și celulita despre care se vorbește în estetică, care are cauze comportamentale și care poate fi tratată prin masaj anticelulitic .

masaj-anticelulitic

Beneficiile ședințelor de masaj anticelulitic

  • remodelează aspectul țesutului adipos si diminuează celulita, până la dispariția ei
  • ajuta la miscorarea circumferintei corporale si accelerarea disparitiei stratului adipos, efectul se masoara in centimetri, nu in kilograme,
  • stimulează și îmbunătațește circulația sângelui, ceea ce duce la reducerea și eliminarea depunerilor grase in timp.
  • stimulează sistemul limfatic și ajută la eliminarea fluidelor asociate cu formarea celulitei.
  • ajută în redobandirea elasticitatii și fermitații pielii, precum și a sănătății țesuturilor subcutanate,
  • tonifică  musculatura,
  • ajută la scaderea in greutate pentru că influentează metabolismul celular si cel al sistemului glandular.
masaj-anticelulitic

Eficacitatea masajului anticelulitic crește prin asocierea acestuia cu alte tratamente eficiente in eliminarea celulitei, așa cum sunt împachetările , electrostimularea sau ultrasunetele corporale.

Contraindicațiile Masajului Anticelulitic

Masajul anticelulitic este contraindicat persoanelor cu inflamații acute dermatologice, varice pronunțate (se va ocoli zona cu probleme), întrucât se poate agrava simptomatologia și se pot produce complicații importante. În perioada menstruației ședințele de masaj anticelulitic se intrerup, mai ales in primele 2-4 zile de menstruatie, când corpul este mai sensibil și manevrele masajului pot fi resimțite la intensități mai mari. Perioada de întrerupere se poate prelungi atâta timp cât fluxul menstruatiei este abundent.