Ce este Tunelul cu infraroșii?

Tunelul cu infraroşii reprezintă o saună profesionistă modernă cu multiple efecte benefice asupra organismului, tratând cu rezultate spectaculoase obezitatea, celulita, problemele de fermitate şi de luminozitate a pielii. Datorită modalităţii sale de închidere, temperatura din interior se va mari iar în acest fel efectul va fi dublu: razele infraroşii vor fi mult mai bine absorbite de corp prin porii deschişi, iar temperatura ridicată din interior va duce la o transpiraţie intensivă şi mult mai benefică.
Căldură oferită de razele infraroşii în cadrul şedinţelor de împachetări anticelulita, este transmisă în corp până la nivel celular, astfel încât deşi senzaţia de disconfort termic este minimă (la suprafaţă pielii nefiind atât de evidenţă că în cazul unei paturi termice, de exemplu) rezultatele sunt de două ori mai bune.

tunelul cu infrorosii
Cum acționează?

Corpul depozitează în decursul vieţii tot mai multe substanţe nocive, metale grele şi grăsimi, pe care nu le poate elimina pe cale naturală sub straturile inferioare de piele. La căldură pătrunzătoare şi de profunzime a infraroşiilor se activează procesul de transpiraţie din interiorul corpului, ceea ce înseamnă că substanţele nocive sunt pur şi simplu împinse din corp cu transpiraţia, prin pori. În timp ce se presupune că la saună obişnuită tranpiratia constă în marea majoritate din apă şi doar maxim 15% grăsimi şi alte toxine, în cazul folosirii căldurii pătrunzătoare a infraroşiilor ea constă în apoximativ 25-30% din grăsimi, metale grele şi substanţe nocive. Vasele de sânge se dilată, circulaţia sângelui este stimulată, irigarea cu sânge se măreşte, metabolismul este accelerat.
Razele infraroşii ajută în procesul de vindecare prin creşterea numărului de celule albe din sânge. Mai multe celule albe înseamnă imunitate mai mare. Imunitate mai mare înseamnă sănătate!

Contraindicaţii:

Sarcina, menstră, schimbări patologice, inflamaţii, febra, tumori, hipertensiune, sensibilitate la căldură, varice, boli respiratorii şi diabet.